Et av de beste kamerastativene på et budsjett

Slik Pro 700DX-stativet er laget for fotografer av fotografer, vel det må være fordi det har alt du vil at et stativ skal ha, og jeg tror disse motatos tingene bare en fotograf ville vite om.

Ta for eksempel styrken på rammen. Alle fotografer er klønete og vi har en tendens til å slippe, bånd og skrape utstyret vårt hele tiden. dette er enda mer sant med stativer, for hvis vi må velge mellom å slippe et objektiv eller et stativ, så beklager jeg at stativet tar treffet hver gang. Med Slik Pro 700DX-stativet spiller det ingen rolle fordi det er 40 % mer holdbart enn ditt standard aluminiumsrammestativ.

Nå tror du kanskje at dette ketchup stativet kommer til å bli tungt, men du har flaks siden rammen er laget av spesialaluminium som også er 40 % lettere enn vanlig aluminium. Nå vet jeg ikke forskjellen mellom typer aluminium. Jeg er bare en fotograf, men jeg kan fortelle deg at det er en flott ting å ha noe 40 % lettere og sterkere.

Slik pro-stativet veier bare 7 pund, noe som betyr at du vil kunne bære det hele dagen uten å innse at det er der i utgangspunktet. Dette stativet er også flott for makrofotografering da det lar fotografen senke opptaksavstanden til kun 15 cm fra bakken. Ikke mange stativer kan tilby denne funksjonen.

Totalt sett er Slik Pro 700DX-stativet et utmerket stativ for en fotograf som ønsker å ta gode bilder, men ikke ta vårt ord for det, les anmeldelser fra andre kunder som eier dette stativet.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *